Gipsplader

Med renoveringsgips og gipsplader har du fundamentet for mange enkle og billige projekter, der kan betyde store forbedringer i hjemmet.

 

Et materiale med mange anvendelsesmuligheder

Vores gipsplader i forskellige udformninger har glædet mange gør-det-selv folk i årenes løb. Gipsplader er perfekte, hvis du ønsker et ekstra soveværelse eller et kontor. Fastgør dem til hver side af enkle træbjælker og tilføj noget isolering mellem dem, så du har et helt nyt rum. Sørg for at spartle skruehuller og samlingerne mellem brædderne, så din nye væg bliver glat og flot. Plader kan også bruges sammen med ekstraisolering. Gulvgipspladen er perfekt til dig, der leder efter et formstabilt og isolerende underlag til for eksempel en linoleumsbelægning eller parketgulv.

 

Det er let at bygge med gips

Det er både nemt og omkostningseffektivt at bygge med gipsplader. Vores største plader kan kræve to personer, for at transportere dem, men selve samlingen med gipsskruer og en almindelig skruetrækker er meget enkel. Nogle gange kan det være nødvendigt at skære pladerne til for nøjagtig pasform, men vi har plader i mange størrelser, der passer til forskellige typer rum og miljøer. Renoveringsgipsplader er særligt tynde, men meget stærke plader, der passer til dem, der ønsker det perfekte underlag til tapet eller maling. Gips er et taknemmeligt materiale, fordi det er let at lave mad med lidt spartelmasse, hvis der skulle opstå en skade.

 

Find gipsplader til dine byggeprojekter hos Byggmax

Gipsplader er nemme og gode at håndtere. Det bliver billigt, men samtidig rigtigt godt, hvis du køber gipsplader hos Byggmax.

Læs mere
Filtre

9 Resultater

Sorter efter
58 95  kr
Fermacell
Fås i flere tykkelser.
Fra 89 95  kr
Fermacell
Fås i flere tykkelser.
Fra 89 95  kr
Fermacell
12,5x600x2500 mm
125  kr
Fås i flere bredder.
63 95  kr
Gyproc
99 95  kr
Gyproc
89 95  kr
2400 mm, Selvklæbende
69 95  kr
13x900x2700 mm
95 95  kr