Saunabelysning

Har du bestemt dig for at bygge din egen sauna, og er du så langt i planlægningen, at det er på tide at begynde at se på belysningen i sauna? Så har Byggmax flere forskellige lamper at vælge imellem. 

 

At få sig den bedste belysning i saunaen

Det kan være svært at vælge belysning til saunaen. Måske går du og overvejer LED-lamper eller måske en LED-skinne i din nye sauna? Nøjagtig hvilken belysning, du skal have i din sauna, kan kun du svare på, men der er noget for enhver smag.

At have en sauna er hverdagsluksus, når den er bedst. Men det er også vigtigt med den rigtige belysning. Det rigtige armatur i saunaen skaber en god og hyggelig stemning med sit bløde, behagelige skær. Byggmax kan tilbyde et stort udvalg af lamper til saunaen, så du kan finde lige netop den, der passer dig. Der er lamper til hjørner og vægge i forskellige materialer. Vi har også lysskinner, som du opsætte i både gulv- og loftniveau. Du kan købe dine lamper online eller i butikken - hurtigt og enkelt, så du kan få den bedste lampen til prisen i din sauna.

 

At finde den rigtige plads til belysningen

Det er en god idé at investere i god belysning til saunaen, eftersom det vil gøre oplevelsen endnu bedre for dig og din familie. God belysning i saunaen skaber en fantastisk stemning og giver et blødt, behageligt lys, der også er indbydende. Hos Byggmax er der lamper til både væg og hjørner, men husk, at lamperne ikke må opsættes i nærheden af saunaovnen. Der skal være mindst 0,5 m mellem ovnen og belysningen i henhold til sikkerhedsforskrifterne. Vælg den lampe, der passer til dig og din sauna - både i forhold til din tegnebog og smag.

 

Køb billig saunabelysning hos Byggmax

Du er velkommen til at kigge ind i den nærmeste Byggmax-butik eller online for at se hele vores sortiment af saunaer, saunabelysning og saunatilbehør.

I vores gør-det-selv-guides kan du finde tips og inspiration til andre gør-det-selv-projekter.

Læs mere
Filtre

20 Resultater

Sorter efter
SaunaSweden
Fås i flere længder.
Fra 599  kr
SaunaSweden
1 729  kr
SaunaSweden
549  kr
SaunaSweden
299  kr
Cersanit
679  kr
SaunaSweden
769  kr
SaunaSweden
539  kr
SaunaSweden
629  kr
SaunaSweden
839  kr
SaunaSweden
Fås i flere længder.
Fra 549  kr
Cersanit
409  kr
Auroom
Er tilgængelig i flere varianter
Fra 1 159  kr
SaunaSweden
2 149  kr
SaunaSweden
409  kr
SaunaSweden
2 729  kr
SaunaSweden
1 059  kr
SaunaSweden
1 169  kr
SaunaSweden
249  kr
Auroom
Er tilgængelig i flere modeller
Fra 4 419  kr