Ventilationsgitre

Ventilationsgitre fra Byggmax. Hurtigt, let og til en god pris. Dæk dine ventilationsåbninger med et pænt ventilgitter fra os. Vi har gitre til både indendørs og udendørs brug i flere forskellige materialer.

 

Har du dårlig luft indendørs?

Dugger dine vinduer ofte indvendigt? Er du nødt til at åbne et vindue og lufte ud for at få et acceptabelt indeklima? Så er tiden nok inde til at se på ventilationen i dit hjem. Har du efterisoleret eller bygget om? Så kan det have ændret den naturlige udsugning, som huset engang blev bygget med. Løsningen er at montere nogle ekstra indblæsningsventiler for at forbedre luftstrømmen. Placer dem gerne over et vindue. Hos Byggmax finder du flere stilfulde ventilationsgitre til indendørs brug, så du kan vælge et ventilgitter, der passer til rummet. Vi har også flere gitre til opsætning på ydervægge, så det også ser pænt ud udefra.

 

Kort om ventilation

Som hovedregel findes der tre typer ventilation. Naturlig udsugning er det mest almindelige i ældre huse. Her bevæger luften sig uden mekanisk hjælp via ventilation i skorstenen og ydervægge og sommertider via vinduer og yderdøre. Den anden form er ventilation via mekanisk udsugning. Denne form for ventilation dukkede op i 1980'erne og betyder, at luft trækkes ud via en ventilator på taget. Den tredje og mest moderne type er mekanisk indblæsning/udsugning. Denne form for ventilation fungerer ved hjælp af varmevekslere. Uanset hvilket af disse systemer du har, kan du stadig have problemer med luften indendørs. Så er den enkle løsning at montere nye indblæsningsventiler. Hos Byggmax kan du finde alt, hvad du skal bruge samt pæne ventilationsgitre til at dække ventilationsåbningen med.

 

Dæk ventilationsåbningerne med ventilationsgitter fra Byggmax

Det er forholdsvis let at montere en ny indblæsningsventil i en ydervæg, hvis man er en smule praktisk. Du kan finde alt, hvad du behøver, hos Byggmax. Lige fra værktøj og rør til ventilgitre.

Filtre

4 Resultater

Sorter efter
195x35x190, galvaniseret
34 95  kr
Flexit
Fås i flere størrelser.
Fra 224 54  kr
Fås i flere længder.
Fra 29 95  kr
150 mm-rist, 100 mm-flange
79 95  kr