Fix og fuge

Med fliseklæb kan du være helt sikker på, at dine fliser bliver siddende, som de skal, mens du med fugemassen kan give dine kakler eller fliser den sidste finish, der sætter kronen på godt håndværk. Køb fliseklæb og fugemasse i høj kvalitet til lave priser hos Byggmax! Byggmax kan tilbyde både fugemasse og fliseklæb til dine projekter. Har du brug for fliser og kakler til dit projekt, kan Byggmax tilbyde et bredt sortiment.


Hvad er tørretiden for fugemassen?

Tørretiden for fugemasse varierer fra produkt til produkt. Når du køber fugemasse, kan du finde alle de informationer, du har brug for, på produktet eller i det medfølgende materiale. Læs omhyggeligt instruktionerne, før du begynder at bruge produktet, og kontrollér, at fugemassen hærdes i løbet af det angivne tidsrum.

 

Hvad er fliseklæb?

Fliseklæb bruger du for at få dine fliser til at sidde, som de skal. Man kan sige, at fliseklæb fungerer som lim mellem underlag og flise. Massen påføres underlaget med en spatel og spredes ud i et jævnt lag, før flisen placeres.


Køb billig fugemasse og fliseklæb hos Byggmax

Leder du efter fugemasse, er du hos Byggmax kommet til rette sted. Køb fugemasse til kakler hos Byggmax til den bedste pris. Du er velkommen til at kigge ind i vores butikker eller handle nemt og hurtigt online.  

Læs mere
Filtre

8 Resultater

Sorter efter
Skalflex
Komplet sæt med produkter og tilbehør
589  kr
Plastic Padding
Til beton, metal og stenplader
74 95  kr
Skalflex
All-round, cementbaseret fliseklæb
129  kr
Plastic Padding
Elastisk og hurtigtørrende
59 95  kr
Skalflex
Cementbaseret fliseklæber
229  kr
Bostik
Fås i flere farver.
Fra 89 95  kr
Skalflex
Cementbaseret flisefugemasse
Fra 79 95  kr
Plastic Padding
Elastisk og hurtigtørrende
59 95  kr