Parketgulv Eg 4-stav Hvidlakeret 14 mm

Låsesystem Barclick, hvidlakeret, 14x207x2200 mm, 3,18 m2/pk, Barlinek
Varenummer: 13487
Er du på udkig efter et gulv med en unik glans, som bidrager til at skabe et harmonisk udtryk i rummet? Så er dette egetræsgulv et godt valg!
Læs mere
stk
Saldo i butikken Vejle
Se saldo i andre butikker
Prisen kan variere fra butik til butik.
Køb online
Indtast postnummer for at se fragt og lager information.
Søg efter postnummer

Parketgulv Eg 4-stav Hvidlakeret 14 mm

Sortering

Er du på udkig efter et gulv med en unik glans, som bidrager til at skabe et harmonisk udtryk i rummet? Så er dette hvidlakerede egetræsgulv et godt valg! Gulvet har et levende udseende med naturlige farver og nuancer.
Dette gulv indgår i Barlineks Rustik-sortering. Rustik er en serie af flerstavsgulve, f.eks. 3-stav eller 4-stav. Gulvene i Rustik-sorteringen må indeholde betydelige farvevariationer i træet, og der kan forekomme større reparationer som følge af revner eller kviste.

Moderne kliksystem

Alle gulve fra Barlinek er forsynet med et moderne låsesystem, der gør lægningen af parketgulvet så problemfri som muligt. Alle gulve har det samme kliksystem på langsiden af planken. Systemet hedder Barclick og sikrer en hurtig og enkel lægning af gulvbrædderne. Gulvet kan derfor benyttes, umiddelbart efter at lægningen er afsluttet, og systemet giver stærke og holdbare samlinger mellem brædderne. Gulvet kan desuden monteres flydende, dvs. helt uden lim. Gulvet kan også problemfrit monteres oven på et gulvvarmesystem, men husk i så fald et egnet gulvunderlag!
På dette gulv er også kortsiden forsynet med et Barclick-kliksystem, hvilket betyder, at det er nødvendigt at bruge et gulvlægningssæt for at lette monteringsprocessen og opnå det bedst mulige resultat! Husk også andre praktiske lægningsværktøjer som f.eks. sav, kile og slagklods.

Gulvvarme

Gulvvarme kan lægges under parketgulvet, såvel el- som vandbåren. Varmen under gulvet varmer ikke blot kolde fødder om vinteren, men bidrager også til at sænke varmeudgifterne for hele boligen.

Lak og slibning

Parketgulvet er forsynet med flere lag UV-hærdet lak, som gør det rengøringsvenligt og beskytter det mod snavs og ridser.
Slidlagets tykkelse: 2,5 mm.
Slibning: Slidlaget kan slibes 1-2 gange alt afhængigt af gulvets slitage og mulige skader. Slibningen bør udføres af en fagperson. Husk, at gulvet ikke er gennemfarvet.
Læs mere
Leverandørens artikelnummer 13487
Garantiperiode 5 år
Mærke Barlinek